Ilustrând oraşul: Istoria Bucureștilor în 555 de cărți poștale ilustrate

Dupa cum v-am spus in articolul precedent, cu ocazia implinirii a 555 de ani de la prima atestare documentara a Bucurestiului, la Biblioteca Nationala s-a pregatit o expozitie foarte speciala. 555 carti postale vechi despre Bucuresti.

Ceva aparte si absolut superb pentru cei pasionati de istoria unui oras, si mai ales pentru cei pasionati de istoria capitalei. O ocazie unica de a vedea fotografii cu anumite cladiri ce astazi nu mai exista, sau cladiri ce si-au schimbat dramatic infatisarea in timp, sau chiar cladiri ce au fost mutate prin capitala de la locatiile lor originale 🙂 555 de ilustratii care ne duc catre o alta epoca, catre Bucurestiul Interbelic. Mi-a placut foarte mult sa fac descoperiri aparte, sa imi testez cunostintele legate de orasul in care locuiesc… Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa vad macar pentru o zi cum arata orasul in urma cu 10, 20, 50 de ani 🙂 O experienta unica si superba si o initiativa excelenta pentru Zilele Bucurestiului.

Pentru cei interesati, expozitia tine pana la sfarsitul lunii septembrie 🙂 deci mai aveti inca timp sa o vizitati. Intrarea este gratuita, iar programul Bibliotecii Nationale este de luni pana vineri de la 8 la 18 🙂

O zi buna tuturor si inca o data, La multi ani Bucuresti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: