Domeniile Sambata

Printre multele obiective turistice ale judetului Brasov, numaram si cele doua domenii de la Sambata de Sus, unde avem o superba biserica brancoveneasca si Sambata de Jos unde putem vizita o herghelie de cai  Lipițani. Ambele obiective sunt minunate.

La manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus exista si o academie ce are ca motto „spiritualitate, cultura, arta, stiinta”, fiind un loc unde este primit oricine se afla in cautare de informatii si cultura.

La herghelia de la Sambata de Jos, avem ocazia de a vedea cai, atat in grajduri unde sunt titnuti cat si in aer liber, putem vizita si chiar si un loc special unde sunt tinute iepele cu puii lor (fotografii mai jos). Un loc minunat pentru a petrece o zi si a ne conecta cu natura.

Tot in aceasta zona gasim si izvorul parintelui Arsenie Boca. Se spune apele acestul izvor  poate face minuni.

ENGLISH:

Among the many objectives of Brasov County, we count the estates at „Sambata de Sus” where we can see an amazing monastery and at „Sambata de Jos” where we can visit a horse ranch that breeds Lipitan horses. Both objectives are amazing.

At the Brancoveanu Monastery of Sambata de Sus, there is also an academy with the motto”spirituality, culture, art, science”, being a place where anyone in the pursuit of knowledge is welcomed.

At the Horse ranch of Sambata de Jos, we can see horses in their natural habitat, out in the fields and in the barns and we can even see a special place where the mares and their babies are kept. (pictures below). A wonderful place to spend a day to connect with nature.

Also in these parts we can find the spring of Father Arsenie Boca. The waters of this spring are said to be miraculous.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: